Missie/Visie

Missie
2Hot2Handle streeft ernaar om binnen de party en evenementen branche maatwerk aan te bieden aan haar klanten. De wens van de klant wordt gecombineerd met de ervaring van 2H2H om tot een perfecte mix te komen en zodoende van elk feest of evenement een bijzondere aangelegenheid te maken.
Visie
Uw feest moet iets unieks worden. 2Hot2Handle speelt in op de behoeftes van de klant door pakketten op maat aan te bieden waarbij de mogelijkheden grenzeloos zijn. Meegroeien met de markt staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Over ons

2Hot2Handle bestaat sinds Juni 2009 en is gestart als een drive-in show. 2H2H probeert zich op de markt te onderscheiden door het leveren van een drive-in show waarbij de muziek die wordt gedraaid volledig naar wens is van haar klanten. Dit heeft geleid tot een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment aan muziek en muziekstijlen. Vandaag de dag wordt dit concept nog steeds gehanteerd. 2H2H werkt daarom enkel met allround Dj’s die zich thuis voelen in elke gewenste muziekgenre.
Naarmate 2H2H steeds meer bekendheid krijgt, komt er steeds meer de vraag vanuit de markt voor een totaalpakket van geluid en licht. Hierop heeft 2H2H ingespeeld en kunnen we op dit moment elk feest voorzien van de nodige sfeer- en feestverlichting. Muziek, licht- en rookeffecten behoren vanaf 2010 tot de mogelijkheden van 2H2H.
Vanaf 2012 is 2Hot2Handle zich gaan oriënteren op het decoreren van feestlocaties. Uit ervaring is gebleken dat wanneer een feest een thema aangemeten krijgt, de sfeer er bij de gasten al snel in zit. Omdat 2H2H ernaar streeft om van elk feest een knalfeest te maken wil 2H2H u deze kans dan ook niet ontnemen. Decoraties zijn daarom toegevoegd aan de mogelijkheden van 2H2H.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor UW feest? Kijk dan even bij producten en zie wat wij u kunnen bieden.